Bande u GTA 3

Bande u GTA 3

Kolumbijski kartel

Kolumbijski kartel je Kolumbijski narko-kartel na čelu sa Miguel-om i Catalin-om. Dolaskom 1998 godine brzo su stekli kontrolu nad delovima Stoun ostrva i Shoreside Vale. Oni su veoma uključeni u prodaju droge i sarađuju sa Uptown Yardies bandom. Njihovi glavni nepijatelji su Leone porodica i Yakuza.

[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]
Kolumbijski kartel GTA III

Diablos

Diablos-si su mala portorikanska ulična banda na čelu sa El Burro smešteni u Hepburn Heights, Portland. Hepburn Heights je deo grada u Liberty City. Stigli su 1998 godine ali nisu uspeli da prošire svoje delovanje na dodatni deo grada. Nakon tri godine i dalje imaju ogrničeno delovanje samo na Hepburn Heights. Glavni neprijatelji ove bande su Leone porodica, Triads, Uptown Yardies i Yakuza bande.

Diablos GTA III

Forelli porodica

Forelli porodicu predvodi Mike Forelli, to je najmanja organizacija u Liberty City-ju. 1980-tih godina Forelli porodica je bila veoma jaka u gradu ali tokom 1998 godine njihov uticaj je smanjen zbog Toni Cipriani i Leone porodice. Do 2001 godine, njihova teritorija je samo Marcos Bistro u Saint Marks. Njihovi neprijatelji su Leone porodica, Uptown Yardies, Southside Hoods i Yakuz banda.

Leone porodica

Leone porodicu predvodi Salvatore Leon, bila je najveća sila u Liberty City-ju. Smesteni su u Portland-u, Saint Marks i prigradska naselja Chinatown i Trenton. Kontrolisali su veći deo grada ali njihov uticaj smanjen je 1998 godine.

Leone porodica GTA III
[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]
[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]

Southside Hoods

Pljačkaši Southside Hoods su Afro-Američka ulična banda na čelu sa D-ice i smesteni su u sirmašni deo Shoreside Vale. Stigli su u grad 1998 godine i ubrzo su se razdvojili u dve grupe Red Jacks i Purple Nines. I ako tako rastavljeni i različiti oni nastavljaju saradnju i rade zajedno. Njihovi neprijatelji su Forelli porodica i Kolimbijski kartel.

Southside Hoods GTA III

Triads

Trijade su kineska kriminalna organizacija koja je doputovala u grad 1998 godine uz pomoć Sicilijanske mafije. Oni kontrolišu kinesku oblast u Portland-u i neprijatelji su Leone porodice. Lider Trijada je nepoznat.

Triads GTA III

Uptown Yardies

Uptown Yardies su Afro-karibska kriminalna organizacija na čelu sa King Courtney, smešteni na ostrvu Stoun. Njihov rival je Diablos banda a poznato je da sarađuju sa Kolumbijskim kartelom. Došli su 1998 godine u grad i preuzeli kontrolu nad nekim teritorijama porodice Forelli.

Uptown Yardies

Yakuza

Yakuza je japanska kriminalna organizacija smeštena na ostrvu Stoun. Od kada su došli u Liberty City 1998 godine njihov uticaj je padao ali su i dalje istaknuti u gradu. Njih vodi Asuka i Kenji Kasen. Njihov glavni neprijatelji su Leone porodica , Uptown Yardies, Diablos, Kolumbijski kartel i Forelli porodica.

Yakuza GTA III

Komentari su zaključani.

Podržite naš rad!

Ako Vam se sviđa GTA Svet lajkujte nas na Facebook-u i budite u toku. Veliko hvala!