Likovi u GTA 5

Likovi u GTA 5

GTA 5 omogućava igračima da menjaju tri lika tokom igre. Pritiskom na taster ALT i onda mišem se odabira željeni lik za igru. Na početku je dostupan samo Frenklin, neke misije zahtevaju određenog lika a u pojedinim misijama moraćete da upravljate sa sva tri lika. Svaki lik se razlikuje od druga dva, svaki od njih ima svoju ličnost, motivaciju i posebne sposobnosti.

Likovi se zovu Michael (Majkl), Trevor i Franklin. Majkl je pljačkaš u penziji, Trevor bivši vojni pilot a Frenklin najmlađi od njih trojice radi u luksuznoj radnji za prodaju automobila. Pročitajte više o njima i ostalim glavnim likovima ispod.

Protagonisti

Michael De Santa

Michael De Santa

Starost: 45
Zanimanje: Penzionisani pljačkaš banke
Pseudonim: Michael Townley
Povezan sa: Trevor Phillips, Franklin Clinton, Lester Crest
Prvo pojavljivanje: Prolog
Poslednje pojavljivanje: Poslednja misija
Posebna sposobnost: Usporava vreme dok cilja
Glas: Ned Luke

Majkl je penzionisani kriminalac koji se preselio na zapadnu obalu da bi pobegao od svoje prošlosti i započeo novi život. On je trenutno u programu zaštićenog svedoka koji je sklopio sa agentima FIB, koji je uključivao i glumu njegove smrti. Živi u glamuroznom Rockford Hills oblasti u Los Santosu sa suprugom Amnadom, sinom Jimmy-jem i ćerkom Tracey. Međutim, Majklu nedostaje kriminalni život što prouzrokuje da se vrati na stari način življenja…

Trevor Phillips

Trevor Phillips

Starost: rane 40-te
Zanimanje: Diler droge
Pseudonim:
Povezan sa: Michael De Santa, Franklin Clinton, Lester Crest, Ron Jakowski
Prvo pojavljivanje: Prolog
Poslednje pojavljivanje: Poslednja misija
Posebna sposobnost: Uzrokuje više štete
Glas: Steven Ogg

Trevor je obučeni vojni pilot ali je otpušten iz razloga zato što je mentalno nestabilna osoba. On je nadljucki manijak sa velikom dozom agresije i nasilja. On je zajedno sa Michael De Santa i Brad Snider u severnom Yankton opljačkao banku i uzeo veliki novac i veruje da je Majkl mrtav jer je dobio metak za vreme pljačke banke. Sada živi u  Sandy Shores i vodi krijumčarenje droge i organizaciju koja se zove Trevor Phillips preduzeće. Trevor ima posebnu odbojnost prema motociklistima jer je u sukobu sa The Lost bandom motociklista.

Franklin Clinton

Franklin Clinton

Starost: 25
Zanimanje: Agent za oduzimanje imovine
Pseudonim:
Povezan sa: Michael De Santa, Trevor Phillips, Lester Crest, Lamar Davis, The Families
Prvo pojavljivanje: Franklin i Lamar
Poslednje pojavljivanje: Poslednja misija
Posebna sposobnost: Usporava vreme tokom vožnje
Glas: Shawn Fonteno

Frenklin je član bande u južnom Los Santosu sa težnjama da bude „velika faca“. Na početku igre, Frenklin radi razne poslove sa svojim prijateljem Lamar-om za Jermenskog auto dilera koji se zove Simeon Yetarian. Međutim, putevi mu se ukrštaju sa Majklom tokom krađe auta koji pripada Majklovom sinu Jimmy-ju. Impresioniran potencijalom Frenklina da zaradi novac, Majkl ga koristi za razne poslove.

[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]
[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]
[td_block_ad_box spot_id=“custom_ad_2″]

Komentari su zaključani.