Likovi u GTA 4

Niko Belić

Protagonista

NIKO BELIĆ

Glas: Michael Hollick

„Život je komplikovan. Ubijao sam ljude. Krijumčario sam ljude. Prodavao ljude. Možda će ovde stvari ipak biti drugačije.“

Protagonista u GTA 4 je Niko Belić, bivši vojnik iz istočne Evrope (Srbin iz Bosne i Hercegovine) koji se preselio u Libery City da bi pobegao od svoje prošlosti i nastavi da živi „američki san“. Ubedio ga je da dođe njegov rođak Roman Belić, koji je tvrdio da živi sa lepim ženama, da ima nekoliko spotskih automobila i puno novca.

Kada dođe uverava se da je sve to laž, da ga je Roman lagao kako bi ga namamio da dođe i pomogne mu da se isčupa iz raznih dugova. Niko takođe ima i druge motive zašto je došao u Liberty City ali to ćete saznati kako priča igre odmiče.

Roman Belić
Roman Belić

ROMAN BELIĆ

Glas: Jason Zumwalt.

Roman je Nikov rođak koji živi u Libery City-ju 15 godina. On je optimista, voli da fantazira i laže. Na početku igre Roman je vaš jedini prijatelj sa kojim se družite i radite misije. Roman vodi jednu propalu taxi stanicu. Ako održite dobre odnose sa Romanom tokom igre na kraju ćete dobiti besplatno taxi stanicu.

Brucie Kibbutz
Brucie Kibbutz

BRUCIE KIBBUTZ

Glas: Timothy Adams.

Brucie ima veoma visoko mišljenje o sebi. On je čovek prepun samopouzdanja i ne boji da pokaže svoju snagu. Živi luksuzan način života, najlepše žene i dobri automobili i ostale luksuzne stvarčice. Ako održavate dobar odnos sa njim na kraju ćete dobiti besplatno helikopter. Takođe Brucie stalno šalje Niku mejlove i upleten je u trke i krađu automobila.

Little Jacob
Little Jacob

LITTLE JACOB

Glas: Coolie Ranx

Little Jacob je diler oružja sa Jamajke i jedan od Nikovih saradnika. On priča sa teškim Jamajskim akcentom, dobavlja oružje za Nika po prijateljskim niskim cenama. Kako priča odmiče Jacob postaje poverljiv prijatelj.

Dwayne Forge
Dwayne Forge

DWAYNE FORGE

Glas: Devin Richards.

Dwayne je gangster „stare škole“ koji je 90-tih godina otišao u zatvor zbog prodaje droge, kada bude pušten iz zatvora biće sam i sve će mu biti nepoznato. Tu je Niko koji će mu povratiti reputaciju.

DEVOJKE

Carmen Ortiz
Kate McReary

Kate McReary

Glas: Mary Catherine Donnelly

Jedina čestita od McReary braće koja stalno pokušava da utiče na živote svoje braće pozitivno ali nikako ne uspeva. U početku je veoma stidljiva u razgovorima sa nikom. Packie u početku upozorava Nika da se udalji od nje ali kasnije to dopušta.

Carmen Ortiz
Carmen Ortiz

Carmen Ortiz

Glas: Elan Luz Rivera

Carmen Ortiz možete upoznati na Love-Meet.net. Njen profil je SoBoH. Prvi sastanak desiće se u ponoć narednog dana. Ona može da pomogne Niku kada je ranjen.

Alex Chilton
Alex Chilton

Alex Chilton

Glas: Samantha Soule

Alex možete upoznati na Craplist.net Ona je se nalazi u odeljku Party girl seeks man for NSA fun and blog material – 29. Voli skupa kola i odeću. Može da pomogne Niku da pronađe odeću sa popustom.

Michelle
Michelle

Michelle

Glas: Rebecca Henderson

Michelle pojavljuje se u misiji Three’s a Crowd. Nakon ove misije Niko kupuje odeću i poziva Michelle na sastanak. Mallorie ohrabruje Nika da se vidi sa njom.

Kiki Jenkins
Kiki Jenkins

Kiki Jenkins

Glas: Kim Howard

Kiki Jenkins je advokat koju možete upoznati na Love-Meet.net. Njen profil je LawChick. Može da spasi Nika kada ima problema sa zakonom.

Komentari su zaključani.

Podržite naš rad!

Ako Vam se sviđa GTA Svet lajkujte nas na Facebook-u i budite u toku. Veliko hvala!