GTA 4 se vraća na Steam 19. Marta

by admin
Niko Belić

Dok je Grand Theft Auto serijal nastavljao da evoluira i donosi nezaboravna iskustva u svakom izdanju, GTA 4 je ostavio dubok i neizbrisiv trag. Ova igra, prvi put objavljena 2008. godine, predstavila je revolucionarne mehanike, priču dubokih slojeva i nezaboravne likove u velikom otvorenom svetu Liberty Cityja.

Nakon povlačenja iz prodaje 2020. godine zbog tehničkih problema sa Games for Windows Live platformom, ovo vraćanje na Steam označava ne samo povratak kultnog naslova već i ispravku problema koji su ga sprečavali da bude dostupan novim generacijama igrača.

Povratak GTA 4 na Steam znači da će igrači ponovo imati priliku da se suoče sa pričom Niko Bellica, likom koji je osvojio srca mnogih svojom kompleksnošću i moralnim dilemama. Takođe, ovo je prilika da se iskusni veterani podsete klasičnih misija i avantura koje su obeležile ovaj naslov kao ikonu igračke industrije.

Za one koji su možda propustili priliku da istraže Liberty City i dožive sve čari ove igre, vraćanje na Steam pruža savršenu priliku da se uroni u suptilnosti njegovog narativa, beskrajne mogućnosti slobodne igre i doživljaj jednog od najupečatljivijih virtualnih gradova.

Sve u svemu, povratak GTA 4 na Steam donosi oduševljenje i radost fanovima koji su dugo čekali ovaj trenutak. Ovo je prilika da se podsetimo klasične igre koja je obeležila jednu eru i očekujemo sa nestrpljenjem da vidimo kako će se ovo ikonično iskustvo prilagoditi modernim sistemima.

GTA 4 je ponovo tu, i sa njim se vraćaju sećanja, avanture i jedinstvena iskustva. Spremite se da se ponovo suočite sa ulicama Liberty Cityja – 19. marta je datum koji svi ljubitelji GTA sveta sa nestrpljenjem očekuju.

Related Posts

Leave a Comment