Prvi trejler za GTA VI je tu!

by admin
Pozadina GTA

Manje od jednog dana pre nego što je Rockstar planirao da premijerno prikaže prvi trejler za GTA VI, suspendovan nalog je objavio trejler na platformi X (ranije poznatoj kao Twitter). Iako je trejler za GTA VI trebalo da se premijerno prikaže u utorak, 5. decembra u 15 časova po istočnom vremenu, Rockstar je brzo reagovao i objavio puni trejler na svom zvaničnom YouTube kanalu.

Trejler potvrđuje mnoge sitnice koje su se polako otkrivale o GTA VI tokom poslednje dve godine, uključujući postavku u Vice Cityju i to da će igra imati prvu žensku protagonistkinju sa pričom inspirisanom Bonnie i Clyde-om. Trejler navodi da je izlazak igre GTA VI zakazan za 2025. godinu, a u saopštenju za medije objavljenom kasnije tog ponedeljka, Rockstar je precizirao da će igra stići na PS5 i Xbox Series X / S te godine.

Deset godina u pripremi, prvi trejler za GTA VI mogao je biti samo rimski broj šest, i verovatno bi podstakao diskusije i spekulacije do toplote smrti univerzuma. Srećom, trejler je bio sadržajniji od toga, prikazujući uobičajene elemente GTA igara – brze automobile, bezobzirnu pucnjavu, gomile nezasluženog novca i opšti američki ukus hedonizma – smeštene u Vice Cityju, fiktivnoj verziji Majamija.

Trejler se fokusirao na jednog protagonistu, ženu po imenu Lucija. Izgleda da će Lucija, prikazana u zatvorskom odelu na početku trejlera, po izlasku iz zatvora navodno počiniti neka krivična dela sa svojim dečkom.

Saopštenje za medije takođe sadrži veoma kratak opis same igre. „Grand Theft Auto VI odlazi u državu Leonida, dom neonima natopljenih ulica Vice Cityja i šire, u najvećoj i najzadivljujućoj evoluciji serijala Grand Theft Auto do sada“, kaže Rockstar.

Reveal za GTA VI je bio prepun procurelih informacija. Ranije ove godine, tinejdžer iz Velike Britanije je identifikovan kao odgovoran za prošlogodišnje procurele informacije koje su obuhvatile 90 videa iz procesa razvoja igre. Dodatno, ove nedelje se na TikToku pojavio video koji tvrdi da je procureli materijal iz igre, navodno potekao od deteta zaposlenog u Rockstar-u. TikTok video zapisi (koji su, u trenutku objavljivanja ovog teksta, i dalje dostupni na platformi) prikazuju snimke ekrana računara na kojima se vide široke slike okruženja igre.

Related Posts

Leave a Comment